Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Fortezza voor derde keer op rij

benoemd tot Great Place To Work

Het onderzoek van Great Place To Work toont aan dat medewerkers van Fortezza positief staan tegenover de organisatie en elkaar. Zo valt op dat alle deelnemende medewerkers ervaren dat zij in een fysiek veilige omgeving werken, waarbij de medewerkers eerlijk worden behandeld, ongeacht hun seksuele geaardheid, geslacht, leeftijd of etnische herkomst en/of geloofsovertuiging. Met als resultaat dat 95% van de medewerkers aangeeft ‘Ik kan bij Fortezza mijzelf zijn’. Tevens is dit statement met 9% gestegen dankzij interne wijzigingen naar aanleiding van het vorige onderzoek in 2021.

Mark van der Snel, CEO van Fortezza Groep vertelt: “Bij Fortezza kijken wij naar de persoonlijke ontwikkelingen en groeimogelijkheden van al onze medewerkers. Daarentegen vinden we het ook zelf erg belangrijk om een goede en eerlijke werkgever te zijn én te blijven! We kunnen alleen onszelf verbeteren en als organisatie groeien door scherp te blijven met behulp van de eerlijke feedback van onze werknemers. Daarom ben ik zeer trots op deze resultaten!”

Nieuwe Pand Fortezza

Forse verbeteringen dankzij verhuizing  

De hoogst gestegen uitkomst ten opzichte van het vorige onderzoek is: ‘Onze faciliteiten dragen bij aan een goede werkomgeving’, namelijk een stijging van 14%. Van der Snel verklaart dit: “We zijn het afgelopen jaar gegroeid als bedrijf. Niet alleen in het aantal opdrachtgevers, maar ook in onze werkomgeving. Wij zijn verhuisd naar een groter kantoor. Op het nieuwe kantoor hebben we onze faciliteiten en werkplekken verbeterd. De medewerkers hebben meegedacht over de inrichting van hun nieuwe werkplek en deze is dus helemaal afgestemd op hun wensen. Wat gelukkig ook resulteert in een betere score in het Great Place to Work-onderzoek.”

Ondanks dat Fortezza tevreden is met deze resultaten, is er altijd ruimte voor verbetering. Dankzij het onderzoek heeft het management een duidelijk beeld gekregen over de verbeterpunten en de weg die nog voor hen ligt. Driekwart van de werknemers heeft aangegeven dat zij meer speciale en unieke arbeidsvoorwaarden willen. “Om dit te verbeteren hebben we besloten om teamsessies te organiseren om te kijken wat dit voor onze medewerkers betekent. Aan de hand van deze sessies gaan we onderzoeken hoe we hier in 2023 invulling aan kunnen geven.”, aldus Mark van der Snel, CEO van Fortezza Groep.

Over Fortezza Groep

Fortezza Groep verenigt de kracht van IT. Als specialist op het gebied van IT, cybersecurity, datamanagement en softwareontwikkeling zorgt Fortezza ervoor dat alle diensten geïntegreerd, geadopteerd en verbonden zijn. Daarmee is Fortezza de betrouwbare strategische partner voor bedrijven die hun IT uit handen willen geven aan een ‘single point of contact’. Met het Great Place To Work certificaat laat de IT-specialist zien dat de menselijke kant de hoofdrol speelt in hun werkwijze, mentaliteit en dienstverlening. Fortezza Groep is gevestigd in Den Haag. Voor meer informatie zie: www.fortezza-groep.nl  

Over Great Place to Work

Al 37 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. Het onderzoek van Great Place To Work geeft inzicht in de beleving van medewerkers, de manier van samenwerken en het leiderschap binnen een organisatie. Great Place To Work geeft op basis hiervan verbeterpunten voor een sterke organisatiecultuur en begeleidt in de opvolging hiervan. De internationale organisatie werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 60 landen op alle continenten. Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place To Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.