Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Over

FORTEZZA GROEP

Iedere organisatie is uniek

Vaak komen organisaties bij ons met een specifiek vraagstuk op gebied van IT, Cybersecurity, Data, Software of Consulting. Soms gaat het over een specifieke technologie, mensen met expertise of een behoefte om de basis weer op orde te krijgen.  

Het goede nieuws is dat u bij Fortezza Groep krijgt wat u zoekt, en zelfs meer dan dat.  

Technologie, meer dan

Meer dan alleen technologie

Het omarmen van verandering gaat verder dan enkel de juiste (technologische) oplossing voor een vraagstuk te bieden. Want waar wilt u met uw organisatie of bedrijf naartoe? Wij geloven dat dat het startpunt moet zijn van een goede samenwerking. Daarom zeggen wij: 

Missie. Visie. Fortezza. 

Strategy – People – Process – Technology

Fortezza is een strategische IT-partner. Wij geloven dat u daarmee meer waar voor uw geld krijgt. Want technologie is zelden het complete antwoord op een vraag. Wilt u echt de basis op orde brengen of de groei in uw organisatie versnellen? Dan is het nodig om verder te kijken dan technologie.  

Strategy, People, Process, Technologie is ons credo.

Begin bij een toekomstvisie en kijk dan naar de mensen die in uw organisatie werken. Zij moeten immers werken met de veranderingen. Breng de processen in kaart om tot slot te bepalen welke technologische oplossing het beste is voor uw bedrijf of organisatie.  

van strategie naar technologie
“Elkaars business begrijpen. Dan bouw je samen aan een toekomstbestendig partnerschap.”
Mark van der Snel – CEO Fortezza

Lekker makkelijk: alles op één plek

Door met veel partijen samen te werken gaat de focus vaak uit naar het aansturen van techpartners in plaats van het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Hier gaat veel tijd en geld in verloren. Wij geloven dat dit efficiënter kan. Samen met de klant regisseren we de optimale samenwerking tussen de verschillende leveranciers. We zijn daarbij een ‘single point of contact’ en zorgen ervoor dat: 

  • Alle neuzen dezelfde kant op staan 
  • Alle dienstverlening goed op elkaar is afgestemd 
  • De efficiëntie van alle dienstverleners wordt bewaakt 
  • Het proces geoptimaliseerd wordt waar mogelijk 
  • De opdrachtgever inzicht en controle houdt.  

Great Place To Work

Wij geloven dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen wanneer zij lekker in hun vel zitten. Daarom doen we er alles aan om een Great Place to Work te zijn. In november 2021 is Fortezza voor de tweede keer Great Place To Work Certified en behoort dankzij deze onderscheiding wederom tot de beste werkgevers in Nederland. 

“We vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s zich direct welkom voelen. Daarom hebben we een uitgebreid onboardingsprogramma ontwikkeld. Hiermee maken we ze wegwijs in de organisatie en leren ze collega’s kennen. Daarbij is er veel aandacht voor persoonlijke groei en ambities. Iedereen staat hier voor elkaar klaar, waardoor we nieuwe mensen een warm welkom kunnen geven.”
Mark van der Snel – CEO Fortezza