Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Nieuws

Fortezza zit per 5 september in Zoetermeer

Fortezza verhuist per september naar Zoetermeer Per 5 september verhuist Fortezza naar het nieuwe pand ‘Oxford’ aan de Louis Braillelaan in Zoetermeer. Een frisse en nieuwe werkplek die qua ruimte een stuk groter is dan de vorige. Voor Fortezza gaat

Lees meer »
2022-09-12

Meet-up: Continuous Delivery

Fortezza Software organiseerde een succesvolle meet-up over Continuous Delivery. Sprekers waren onder meer Allard Baronner en Wijnand Top. Lees in dit korte verslag hoe de meet-up is verlopen.

Lees meer »
2022-06-07

Vanuit een solide basis naar een workplace 2.0

Hoe maakt u van een traditionele werkplek een workplace 2.0? Dat kan door een volledig gecentraliseerde werkplek te creëren en Teams, OneDrive en Sharepoint (TOS) volledig te integreren. In dit artikel leest u alles over het realiseren van een veilige, efficiënte en complete werkplek.

Lees meer »
2021-12-17

Kwaliteitsmanagement als versneller van uw bedrijfsgroei

Een goed bedrijfsmanagementsysteem zorgt ervoor dat uw organisatie altijd voldoet aan de nieuwste normen en voorschriften en kan — indien het op de juiste manier wordt toegepast — uw bedrijfsgroei aanzienlijk versnellen.
In dit artikel leest u er meer over.

Lees meer »
2021-12-16

Wat is een datawarehouse?

Voor grote en mkb-bedrijven is een datawarehouse interessant. In plaats van besluiten te nemen op een onderbuikgevoel neemt u datagedreven besluiten. In dit blogartikel leggen we uit wat een datawarehouse precies is en waarom dat nuttig kan zijn voor uw organisatie.

Lees meer »
2021-12-15

Logic Apps

Met Azure Logic Apps kunt u snel en eenvoudig een professionele oplossing bouwen, zonder ook maar één regel code te schrijven, tegen een aantrekkelijk afrekenmodel. Lees hier of Azure Logic Apps iets voor uw organisatie is.

Lees meer »
2021-12-14

De kracht en achilleshiel van Power BI voor organisaties

Met behulp van Power BI kunt u snel en makkelijk uw strategische inzichten verbeteren en neemt u betere beslissingen. Maar het is geen wondermiddel. In dit artikel vertellen we over de juiste inzet van Power BI: wat is het, wat is de kracht en hoe past u Power BI aan op de adoptiekracht van uw medewerkers?

Lees meer »
2021-12-13

Organisaties spelen Russisch Roulette met ransomware

Een goede bescherming tegen cyberaanvallen. Nog maar weinig MKB-bedrijven hebben het echt goed op orde. Is verzekeren de oplossing? In dit artikel leest u waarom wij denken van niet.

Lees meer »
2021-12-06

Is uw organisatie AVG-compliant?

Niet voldoen aan de AVG kan leiden tot boetes en imagoschade. Wat moet u regelen om AVG-compliant te worden? In dit artikel leggen we kort uit wat u kunt doen en waar u aan moet denken.

Lees meer »
2021-11-29

Nieuw studentenportaal HvA

Nooit meer switchen tussen vijf of zes systemen om alle relevante informatie over je studie te vinden. Dat was het doel van de nieuwe webapplicatie MijnHvA. Jordy Roelofs vertelt met trots over het project.

Lees meer »
2021-11-19

Wat is de cloud?

Wat is nu eigenlijk de Cloud? We leggen je het graag uit aan de hand van een definitie en de bijbehorende kenmerken.

Lees meer »
2021-11-18

4 redenen om voor de Cloud te kiezen

Misschien wilt u gemakkelijker thuiswerken, minder vaak inloggen op verschillende applicaties binnen de organisatie of wilt u sneller kunnen werken op uw apparaten. In dit artikel bespreken we 4 redenen voor organisaties om naar de Cloud over te stappen.

Lees meer »
2021-11-16

Fortezza Great Place To Work

Fortezza Groep is voor de tweede keer Great Place To Work Certified en behoort dankzij deze onderscheiding wederom tot de beste werkgevers in Nederland. Lees in dit bericht hoe wij werken aan een fijne werkplek voor onze medewerkers.

Lees meer »
2021-11-15

Orde in de chaos van Microsoft Teams

Door de ongekende mogelijkheden, de vele knoppen waaraan gedraaid kan worden en het beheercentrum dat niet bepaald een peulenschil is, kan werken met Teams soms vrij complex en chaotisch zijn. Met deze drie eenvoudige tips schept u direct orde in de chaos van Microsoft Teams!

Lees meer »
2021-10-27