Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Fortezza aanwezig op de

Nerdiocon 2023

Op de jaarlijkse Nerdio conferentie komen ‘nerds’ van over de hele wereld samen om hun kennis en ervaringen te delen op het gebied van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Dit jaar vindt het evenement plaats in Cancún, Mexico en Martijn Pollmann zal hier namens Fortezza Groep aanwezig zijn. In dit artikel leggen we uit waarom het zo belangrijk is dat Martijn hierbij aanwezig is en wat de waarde is voor zowel de interne organisatie als de klanten van Fortezza Groep.

Fortezza Groep is een toonaangevende IT-dienstverlener die zich richt op het ondersteunen van organisaties bij hun digitale transformatie. Wij leveren hoogwaardige IT-oplossingen en -diensten aan klanten in diverse sectoren, zoals de zorg, financiële dienstverlening en overheid. De expertise van Fortezza Groep ligt onder meer op het gebied van cloud computing, data-architectuur, cyberbeveiliging en applicatieontwikkeling. Om onze klanten te kunnen blijven voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen is het van groot belang dat het bedrijf op de hoogte blijft van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT.

De Nerdio Conferentie

De jaarlijkse Nerdio conferentie is een van de meest populaire en belangrijke IT-evenementen die wereldwijd plaatsvindt. Het is een conferentie die gericht is op het bieden van waardevolle inzichten, kennis en ervaringen voor IT-professionals, consultants, ondernemers en andere belanghebbenden in de IT-sector. Het evenement wordt gehouden door Nerdio, een toonaangevende aanbieder van IT-beheersoplossingen voor MSP’s (Managed Service Providers).

Tijdens de conferentie worden belangrijke thema’s besproken die van invloed zijn op de IT-branche, zoals cloud computing, beveiliging, automatisering, digitalisering en de nieuwste trends en technologieën. Het is een kans voor IT-organisaties om te leren over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen de branche, evenals om te netwerken met collega’s en andere professionals.

Nerdiocon 2023

Deelname vergroot kansen Fortezza

De Nerdio conferentie biedt een unieke kans voor Fortezza. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen kan Fortezza Groep haar diensten afstemmen op de behoeften van klanten en zo een belangrijke speler blijven in de branche.

Naast de waarde voor de interne organisatie van Fortezza Groep biedt de Nerdio conferentie ook waarde voor de klanten van het bedrijf.

Op de jaarlijkse Nerdio conferentie komen verschillende thema’s aan bod die relevant zijn voor IT-organisaties. Hieronder staan enkele van deze thema’s en hoe Fortezza hiervan kan profiteren:

  1. Cloud Computing: Nerdio conferentie biedt inzicht in de nieuwste cloud-oplossingen en best practices. Fortezza kan hierdoor cloud-diensten verbeteren en klanten beter adviseren op het gebied van cloud computing.

  2. Automatisering: De Nerdio conferentie behandelt ook de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Fortezza kan hiervan profiteren door processen te stroomlijnen en efficiënter te maken, wat kan leiden tot kostenbesparingen en een hogere klanttevredenheid. Maar dit kan Fortezza ook bij klanten zelf implementeren.

  3. Beveiliging: Beveiliging is een belangrijk thema op de Nerdio conferentie. Fortezza kan hierdoor op de hoogte blijven van de nieuwste beveiligingsrisico’s en -oplossingen. Dit kan hen helpen om de beveiliging van klanten te verbeteren en hun eigen bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen.

  4. Digitalisering: De Nerdio conferentie biedt inzicht in de nieuwste trends en technologieën die relevant zijn voor digitale transformatie. Fortezza kan deze kennis gebruiken klanten te helpen bij het digitaliseren van hun bedrijfsprocessen en -diensten, wat kan leiden tot meer efficiëntie en concurrentievoordeel.

  5. Netwerken: De Nerdio conferentie biedt een uitstekende gelegenheid voor Fortezza om te netwerken met andere IT-professionals en potentiële partners. Dit kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen en samenwerkingen.

  6. Producten en Diensten: De Nerdio conferentie biedt de kans om nieuwe producten en diensten te ontdekken die relevant zijn voor Fortezza. Dit kan hen helpen om het aanbod uit te breiden en hun klanten beter van dienst te zijn.

Al met al biedt de Nerdio conferentie diverse kansen voor de Fortezza Groep om kennis en vaardigheden te verbeteren, ons netwerk uit te breiden en nieuwe zakelijke kansen te ontdekken.