Onderdeel van FORTEZZA Groep

  070 327 7281  sales@fortezza-groep.nl

Diensten

Fortezza is een one stop shop voor uiteenlopende IT-vraagstukken. Wij zijn een strategische partner voor onze klanten waarmee we gezamenlijk plannen, realiseren, beheren en controleren. Of het nu gaat om een solide IT-infrastructuur, maatwerk software, datagedreven bedrijfsvoering, optimale cyberveiligheid of optimale IT-inrichting en gebruikersadoptie, wij kunnen up op alle terreinen bedienen.

it-cloud-blue

Cloud services

Wij richten uw gehele Cloudomgeving in en zorgen ervoor dat u optimaal en veilig kunt samenwerken in de Cloud. Wij ontwerpen uw architectuur, begeleiden de projectmigratie en beheren vervolgens uw omgeving.

it-moderne-werkplek-blue

Moderne werkplekken​

Wij richten op flexibele wijze digitale werkplekken in met bijbehorende clouddiensten en applicaties. Door de juiste security en controle brengen wij de flexibiliteit in balans.

it-support-blue

Support & Beheer

Wij bieden een selfserviceportal die 24/7 (365 dagen per jaar) bereikbaar is. Onze servicedesk staat ook voor u klaar om u op afstand te begeleiden en om eventuele problemen bij gebruikers snel te verhelpen. Naast remote support kunnen wij ook support op uw locatie leveren (ook vanuit contractafspraken).

software-Interim-red

Interim professionals​

Wij leveren met onze softwareprofessionals een bijdrage aan het succes van diverse opdrachtgevers in uiteenlopende complexe projecten. Om maximaal profijt uit uw softwareontwikkeling te halen, is het van belang dat de betrokken developers over diverse kwaliteiten beschikken.

software-maatwerk-red

Maatwerk software

Wij bouwen graag mee aan uw maatwerk oplossingen. Door de kennis en ervaring die onze developers opdoen bij verschillende projecten en opleidingen, hebben we de juiste kennis en ervaring in huis om complexe vraagstukken op te lossen.

Data fundamentals

Uit onderzoek blijkt dat we wekelijks gemiddeld zo’n 12% van onze tijd kwijt zijn aan dit soort werk. Er blijft dan minder tijd over voor het analyseren en opstellen van verbeteringen. Dat willen wij graag veranderen.

Met ons dataplatform halen we iedere nacht alle benodigde data automatisch op met onze laadprocessen. Zo zorgen we ervoor dat er overdag geen zware exports gedraaid hoeven te worden. Webewerken de data zodat het de informatie geeft die jij nodig hebt.  

Data visualisaties

Datagedreven werken is meer dan rapporten maken. En het is zoveel meer dan alleen de technologie. Het begint al met het maken van dashboards die iedereen begrijpt. De juiste data en vooral het juiste verhaal krijgt je collega’s in beweging. Dat doe je met een team van specialisten die er continu voor zorgen dat data betekenis krijgt.  

Fortezza is er om je hierbij te helpen. Met mankracht, om de boel op orde te krijgen en je te ondersteunen in het zelf samenstellen van een team. 

Data accelerators

Datagedreven werken wordt vaak onderschat. Vanuit de gedachte dat je enkel een Power BI dashboard nodig hebt om als bedrijf te versnellen, wordt er vaak alleen maar gekeken naar de techniek en het eindproduct. Dat levert bedrijven zelden op waar ze naar op zoek zijn. Of dat nu het besparen van tijd, het optimaliseren van processen of het verbeteren van hun datakwaliteit is.

Je hebt een partner nodig die meewerkt aan de groei van jouw bedrijf, op strategisch vlak en in de operatie. En daar kunnen wij bij helpen. 

cybersecurity-consultancy-08

Cybersecurity Consultancy

Wij bieden een Chief Information Security Officer as a Service. Deze (CISSP/CISM) gecertificeerde expert neemt binnen uw organisatie het voortouw als het gaat om risicogebaseerd beleid, het opstellen van de roadmap en het bijsturen van de securitystrategie. Hij of zij adviseert op C-level niveau en helpt bij het maken van de juiste strategische keuzes. Heeft u vragen over de AVG? Maak dan gebruik van onze Privacy Officer as a Service.

cybersecurity-managed-diensten-02

Managed Cybersecurity Services

Wij zorgen voor een veilige, moderne werkplek, zodat uw medewerkers verantwoord kunnen werken, waar en wanneer ze maar willen. Met onze Managed Vulnerability Scanning Services wordt uw omgeving nauwlettend in de gaten gehouden. We onderzoeken de oorzaak van incidenten en kwetsbaarheden en adviseren u over het nemen van passende maatregelen.

cybersecurity-security-remediation-05

Security Remediation

Patchbeheer uitvoeren, uw beveiligingsoplossingen beheren of verschillende plannen testen: onze specialisten zorgen ervoor dat uw ICT-omgeving op orde is. Uiteraard volgens de huidige richtlijnen op het gebied van cybersecurity.

consulting-o365-green

MS365 Inrichting

Samen kijken wij naar uw langetermijndoelstellingen en ontwikkelen we een transformatieplan. Zo komen we tot een uitgebreide roadmap waarmee u met behulp van MS365 uw efficiëntie verhoogt en innovatie en groei mogelijk maakt.

consulting-user-adopt-green

Gebruikers Adoptie

Wij zorgen dat uw medewerkers niet alleen op de hoogte zijn van de mogelijkheden die de IT biedt, we laten ze er ook de aarde van ervaren. Met scholing en training zorgen we ervoor dat de organisatie het maximale uit de technologie haalt.

consulting-process-green

Proces Automatisering

Door goed uw bedrijfsprocessen te doorgronden kunnen we verbeteringen aanbrengen gevolgd door automatisering vanuit technologie. Hiermee werkt uw organisatie efficiënter en bespaart u tijd en geld.